Integritetspolicy

Vi tar skyddet av dina personuppgifter på största allvar och följer strikt de rättsliga bestämmelserna i den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR ) och den federala dataskyddslagen (BDSG). I det följande vill vi informera dig om vilka personuppgifter vi samlar in och hur vi använder dem.

 

Ansvarigt organ

Personuppgiftsansvarig i den mening som avses i GDPR och BDSG är

 

Insamling och behandling av personuppgifter

a) Besök på webbplatsen

Varje gång du besöker vår webbplats samlas automatiskt teknisk information in som din webbläsare överför till vår server. Denna information inkluderar till exempel datum och tid för åtkomst, IP-adress, webbläsare och operativsystem som används, domännamnet för Internetleverantören och liknande information. Denna information samlas in automatiskt och anonymiseras, dvs. det är inte möjligt för oss att tilldela dessa uppgifter till en viss person.

b) Kontaktformulär / planeringsverktyg

Om du skickar oss en förfrågan via kontaktformuläret eller planeringsverktyget på vår webbplats samlar vi in och lagrar de uppgifter du anger (namn, e-postadress, telefonnummer i förekommande fall, ditt meddelande). Vi använder dessa uppgifter uteslutande för att behandla din förfrågan och raderar dem omedelbart efter behandlingen, förutsatt att det inte finns några lagstadgade lagringsskyldigheter.

c) Kakor

Vi använder cookies på vår webbplats för att underlätta och förbättra användningen av vår webbplats. Cookies är små textfiler som lagras på din enhet och sparas av din webbläsare. De flesta av de cookies vi använder är så kallade “session cookies”, som automatiskt raderas när du stänger din webbläsare. Andra cookies lagras på din enhet tills du tar bort dem eller tills de upphör att gälla. Dessa cookies gör det möjligt för oss att känna igen din webbläsare nästa gång du besöker vår webbplats.

d) Google Analytics

Vi använder Google Analytics, en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google Inc. (“Google”). Google Analytics använder cookies, som lagras på din enhet och gör det möjligt för oss att analysera användningen av vår webbplats. Informationen som genereras av cookien om din användning av vår webbplats överförs vanligtvis till en Google-server i USA och lagras där. Den IP-adress som överförs av din webbläsare som en del av Google Analytics kommer inte att slås samman med andra Google-data. Vi har också aktiverat en IP-anonymiseringsfunktion på vår webbplats så att din IP-adress endast registreras av Google i förkortad form. Google använder informationen för att analysera din användning av vår webbplats, för att sammanställa rapporter om webbplatsaktivitet för oss och för att tillhandahålla andra tjänster relaterade till webbplatsaktivitet och internetanvändning. Du kan förhindra lagring av cookies genom att ställa in din webbläsarprogramvara i enlighet med detta; vi vill dock påpeka att du i detta fall kanske inte kan använda alla funktioner på vår webbplats i full utsträckning.

e) Youtube

Denna webbplats och de integrerade erbjudandena innehåller så kallade inbäddningar av videor på YouTube. Dessa möjliggör anslutningen till YouTube och de videor som lagras där. YouTube är en tjänst som tillhandahålls av Google Inc, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). Syftet med och omfattningen av Googles datainsamling och dataanvändning samt dina rättigheter och inställningsmöjligheter för skydd som YouTube-kund finns i YouTubes sekretesspolicy. Denna hittar du på: http://www.youtube.com/t/privacy/.

f) Länkar till sociala medier och social delning

För tredjepartsleverantörerna har vi egna sidor för sociala medier som kan nås via länkar från denna webbplats. Via länkarna kommer du till tredjepartsleverantörernas respektive webbplatser (t.ex. Facebook, Twitter, Google+) och du kan även dela vårt innehåll. Ingen dataöverföring sker när du besöker vår webbplats. Så snart du har öppnat sidan för tredjepartsleverantören befinner du dig inom ansvarsområdet för respektive tredjepartsleverantör, så att deras dataskyddsdeklaration eller deras deklarationer om användning av data också gäller. Vi har inget inflytande på detta, men vi rekommenderar att du loggar ut från respektive tredjepartsleverantör innan du använder en motsvarande länk för att undvika onödig dataöverföring, så att användningsprofiler inte kan skapas av tredjepartsleverantören bara genom att använda länken.

h)Kommentarer

Om du använder kommentarsfunktionen på vår webbplats kommer tidpunkten för skapandet, din valda pseudonym och tillfälligt också din IP-adress att lagras utöver dessa kommentarer. Detta görs för att vi ska kunna skydda våra rättigheter i händelse av olagligt innehåll.

 

Utlämnande av personuppgifter

Dina personuppgifter kommer inte att överföras till tredje part om det inte är nödvändigt för att uppfylla våra avtalsförpliktelser eller om vi är juridiskt skyldiga att göra det. Det kan till exempel vara nödvändigt för oss att vidarebefordra dina uppgifter till en logistikpartner eller en betaltjänstleverantör i samband med behandlingen av en beställning. I detta fall är överföringen av data begränsad till det minimum som krävs. Ytterligare användning eller utlämnande av dina uppgifter till tredje part kommer endast att ske om du uttryckligen har samtyckt till detta eller om det finns en rättslig skyldighet att göra det.

 

Dina rättigheter

Du har rätt att när som helst kostnadsfritt få information om de personuppgifter som lagras av oss. Du har också rätt att få dina uppgifter korrigerade, blockerade eller raderade, förutsatt att detta inte strider mot några lagstadgade lagringsskyldigheter. Vänligen kontakta ovan nämnda ansvariga organ.

 

Datasäkerhet

Vi använder tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda dina uppgifter mot oavsiktlig eller avsiktlig manipulation, förlust, förstörelse eller åtkomst av obehöriga personer. Våra säkerhetsåtgärder förbättras kontinuerligt i linje med den tekniska utvecklingen.

 

Ändringar av denna integritetspolicy

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra denna integritetspolicy. Vänligen notera därför den aktuella versionen av vår integritetspolicy.

AceFlex GmbH hat 4,79 von 5 Sternen 1473 Bewertungen auf ProvenExpert.com

Produkt-Anfrage