Betalning och frakt

Betrodda butiker – Säker shopping

För att göra det så säkert och bekvämt som möjligt att handla på aceflex.de erbjuder vi dig olika betalningsalternativ och betalningsskydd. Säkra varje köp på upp till 20 000 euro på några sekunder med Trusted Shops garanti.

Trusted Shops garanti säkrar ditt köp:

 • Vid utebliven leverans
 • I händelse av icke-återbetalning, t.ex. efter avbokning, retur av varor och förlust under transport
 • Oavsett vald betalningsmetod
 • Automatiskt vid varje köp
 • Endast i butiker med Trusted Shops-godkännande

Köparskyddet finns i två olika versioner: Betrodda butiker Basic (kostnadsfritt) med ett försäkringsbelopp på upp till 100 euro per köp och Trusted Shops PLUS (9,90 euro) med ett försäkringsbelopp på upp till 20 000 euro per köp. Det bästa är att Trusted Shops PLUS gäller för alla ytterligare beställningar inom ett år, även i andra Trusted Shops certifierade onlinebutiker. Anmälan och ytterligare information finns här
här
.

När du har slutfört din beställning kommer du att omdirigeras till Trusted Shops hemsida där du kan ta ut Buyer Protection Plus. Vid behov kan du förlänga köparens skydd utöver 30 dagar upp till 90 dagar.

Har du gjort ett köp i vår onlinebutik och glömt att ta ut Trusted Shops köparskydd? Eller har du registrerat dig för automatiskt köparskydd upp till 100 euro som en del av ditt Trusted Shops medlemskap och skulle vilja öka ditt köparskydd till upp till 20 000 euro?

Här kan du nu boka Trusted Shops köparskydd inom tre dagar efter ditt köp. För att göra detta, välj först butiken i medlemsområdet för Trusted Shops www.aceflex.de och klicka på knappen “Slutför köparskydd”. Nu behöver du bara fylla i formuläret.

 

Information om betalning

 

Betalningsmetoder

Vi erbjuder olika betalningsmetoder för att hjälpa dig att hitta det bästa alternativet för dig. Dessa inkluderar betalning med kreditkort, PayPal, Klarna, Google Pay eller banköverföring. Du kan välja den betalningsmetod som passar dig bäst under beställningsprocessen.

Säkerhet

Vi fäster stor vikt vid säkerheten för dina betalningsuppgifter. Därför arbetar vi bara med välrenommerade betalningsleverantörer som garanterar en hög säkerhetsnivå. Vår webbplats är också krypterad med SSL-certifikat för att säkerställa skyddet av dina uppgifter.

Tidpunkt för betalning

Betalningstidpunkten beror på vilken betalningsmetod du har valt. Vid betalning med kreditkort eller PayPal sker betalningen vanligtvis omedelbart efter det att beställningen har slutförts. Vid betalning via banköverföring måste beloppet vara oss tillhanda inom 7 dagar från mottagandet av beställningen.

Faktura

Vi kommer att utfärda en faktura för varje beställning. Denna kommer att skickas till dig via e-post tillsammans med leveransbekräftelsen. Kontrollera fakturan noggrant och kontakta oss omedelbart om du upptäcker några avvikelser.

Utebliven betalning

Vid försenad betalning förbehåller vi oss rätten att debitera påminnelseavgifter eller att överlämna fordran till inkassoföretag. Kontakta oss i god tid om du har några problem med betalningen.

Information om betalning

Se till att du anger all nödvändig information vid överföringen så att vi kan tilldela din betalning snabbt och korrekt. Detta inkluderar ordernummer och ditt fullständiga namn.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller problem angående betalningsvillkoren, tveka inte att kontakta oss. Du kan kontakta oss via kontaktformuläret på vår webbplats eller via e-post. Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Betalningsalternativ

Betalning via banköverföring Betalning via banköverföring

Du vill inte använda betalningssystem på nätet? Inga problem. Välj betalningssättet faktura i förskott i varukorgen. När din beställning har skickats får du en orderbekräftelse med betalningsinstruktioner och våra bankuppgifter. Vi levererar varorna till ditt hem inom den angivna leveranstiden efter mottagandet av betalningen.

 

Betalning via Amazon Pay Betala med Amazon Pay

Är du kund hos Amazon? Betala nu med betalnings- och leveransinformationen från ditt Amazon-konto. Utan att behöva ange din betalnings- och adressinformation varje gång ger Amazon Pay dig samma bekanta betalningsmiljö som Amazon.de själv. Denna betalningsmetod är tillgänglig upp till 1 500 euro.

Din betalningsinformation är säker eftersom dina konto- och kreditkortsuppgifter inte vidarebefordras till Photovoltaik4all eller tredje part. Du kan också dra nytta av köparskyddet med Amazon Payments. Skicket på de köpta varorna och snabb leverans omfattas av Amazons A-to-z-garanti.

 

Betalning via Paypal de-pp_plus-logo-hoch_mit_PUI_240x90px

Du betalar direkt online via ditt PayPal-konto. Du kan registrera dig hos Paypal under betalningsprocessen om du ännu inte har ett konto där. Vi levererar inom den angivna leveranstiden från det datum då PayPal meddelar att betalningen har slutförts. Denna betalningsmetod är tillgänglig upp till 8 000 euro.

Dina bank- eller kreditkortsuppgifter lagras endast hos PayPal. Du kan också betala med VISA, Mastercard, American Express kreditkort och direktdebitering via Paypal-betalningsmetoden utan att behöva registrera dig hos Paypal.

Köp på faktura (Paypal Plus) är möjligt upp till 1 500 euro. PayPal utför en riskkontroll efter att du har valt köp på konto. Det kan handla om att inhämta kreditupplysningar från olika kreditupplysningsföretag. Betalning av fakturan ska inte ske till oss utan till Paypal. Köparen och säljaren förblir avtalsparter. Säljarens krav mot köparen överförs till PayPal. Köp på faktura är för närvarande endast möjligt för kunder som är bosatta i Tyskland. Kunder utanför Tyskland kan betala med PayPal och kreditkort.

 • Paypal – Vid betalning via PayPal överförs köpeskillingen i förskott via PayPal.
 • Kreditkort (PayPal ) – Betala enkelt med ditt Mastercard, VISA, Discover eller AMEX kreditkort via PayPal PLUS. Det är inte nödvändigt att registrera sig hos PayPal.
 • Förskottsköp (PayPal) – Om du gör ett förskottsköp via PayPal PLUS får du en faktura från PayPal som du betalar manuellt i efterhand. Det är inte nödvändigt att registrera sig hos PayPal.
 • Direktdebitering (PayPal ) – Vid köp med direktdebitering via PayPal PLUS drar PayPal fakturabeloppet från ditt bankkonto. Det är inte nödvändigt att registrera sig hos PayPal.

 

Betalning via autogiro

SEPA-autogiro är en populär betalningsmetod som ger dig många fördelar. Bekvämligheten och tidsbesparingarna i samband med automatiseringen av betalningar är särskilt attraktiva. Du behöver inte oroa dig för att betala manuellt varje gång, vilket minskar stressen och gör den ekonomiska administrationen enklare.

Säkerhet är också en viktig faktor med SEPA Direct Debit, eftersom bankerna övervakar denna betalningsmetod och förhindrar bedrägerier. De kan också välja att när som helst avbryta sina betalningar eller byta till en annan betalningsmetod.

Allt som allt är SEPA Direct Debit ett utmärkt sätt för dig att betala dina räkningar utan att behöva ta itu med detaljerna i manuella betalningstransaktioner.

 

Betalning av Klarna

Klarna är en betalningsmetod som ger dig många fördelar. Med Klarna kan du betala dina inköp på avbetalning eller direkt utan att lämna ut dina bankuppgifter eller skapa ett kundkonto hos oss.

En annan fördel med Klarna är att du kan se och testa de produkter du köper hemma innan du betalar för dem. Klarna erbjuder en förlängd returpolicy som ger dig tid att bestämma om du vill behålla produkten eller inte.

Klarna erbjuder också förstklassig kundservice. Om det uppstår problem med din beställning eller om du har några frågor kan du alltid kontakta Klarnas kundtjänst, som hjälper dig snabbt och på ett vänligt sätt.

Sammantaget erbjuder Klarna dig ett säkert och bekvämt sätt att handla och betala online. Du kan vara säker på att dina uppgifter är skyddade och att du kommer att ha en bra upplevelse med www.aceflex.de och betalningsprocessen.

Betalning via Google Pay

Google Pay erbjuder dig en snabb, enkel och säker betalningsmetod. Med Google Pay kan du betala för dina inköp med din Android-smartphone eller smartwatch utan att lämna ut dina bankuppgifter.

Google Pay erbjuder också en hög säkerhetsstandard, eftersom ingen kortinformation lagras på enheten eller hos oss. Istället används ett krypterat virtuellt kontonummer för att skydda transaktionerna.

Sammantaget erbjuder Google Pay dig ett bekvämt, snabbt och säkert sätt att betala för dina inköp.

Betalning med kredit-/betalkort

Betalning med kreditkort ger dig många fördelar. En av de största fördelarna är bekvämligheten – du kan betala för dina inköp snabbt och enkelt. Kreditkort ger också skydd mot bedrägerier och obehöriga transaktioner. Många kreditkortsföretag erbjuder en nollansvarsförsäkring som skyddar dig mot ekonomiska förluster om ditt kort blir stulet eller missbrukas.

Kreditkort ger dig också möjlighet att göra större inköp genom att du kan betala tillbaka beloppet över flera månader. Kreditkortet kan därför användas som en kreditlimit.

Sammanfattningsvis erbjuder betalning med kreditkort bekvämlighet, skydd mot bedrägerier och möjlighet att göra större inköp.

 

Leveransvillkor

Vi erbjuder våra kunder två fraktalternativ: Speditionsfrakt och paketfrakt.

 1. Spedition av gods
  För skrymmande eller tunga produkter som måste skickas med en speditör debiterar vi individuella speditionskostnader beroende på vikt och postnummer. Produkter som erbjuds direkt i butiken är vanligtvis fria från fraktkostnader om du överstiger det minsta ordervärdet på € 100. Leveransen sker till trottoarkanten. Leverans överenskommes med dig i förväg via telefon eller e-post. Fraktbolaget behöver vanligtvis 3-7 arbetsdagar för leverans.
 2. Paketfrakt
  För produkter som kan skickas med en vanlig pakettjänst debiterar vi en fast fraktavgift på 4,90 euro. Leverans sker till angiven leveransadress. Leveransen meddelas i förväg via e-post eller via pakettjänstens system för spårning av försändelser. Leverans sker normalt inom 1-3 arbetsdagar.

Vänligen observera:

 • Alla produkter som du kan beställa direkt i butiken levereras uteslutande inom Tyskland.
 • Vi skickar produkter som är “på begäran” till: Belgien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Nederländerna, Norge, Polen, Schweiz, Sverige, Lettland, Litauen, Rumänien, Bulgarien, Tyskland, Österrike (gäller inte alla produkter).
 • Fraktkostnaderna beräknas automatiskt i varukorgen (för produkter som kan beställas direkt).
 • För eftersändningar behöver vi ett giltigt telefonnummer där du kan nås för att kunna samordna leveransen.
 • Vi ansvarar inte för leveransförseningar som beror på force majeure, trafikstörningar eller andra oförutsedda händelser.

Av organisatoriska skäl är det inte möjligt att hämta varorna från våra lokaler.

Standardfrakt är alltid kostnadsfri för våra produkter som du kan köpa direkt i butiken så länge du uppnår ett minsta ordervärde på 100,00 €. I annat fall är standardavgiften för leverans 5,90 euro.

För enskilda erbjudanden som är tillgängliga på begäran (och inte kan beställas direkt i vår onlinebutik) visas fraktkostnaderna separat i erbjudandet.

 

 

Leveranstid

Om inget annat anges finns leveranstiderna i respektive produktbeskrivning. Om flera artiklar beställs samtidigt baseras leveranstiden för hela ordern alltid på den artikel som har längst leveranstid. Observera att leveranstiden alltid beräknas från den dag då betalningen mottagits.

Vi informerar dig om den beräknade leveranstiden för din beställning i orderöversikten och i din orderbekräftelse – denna tid kan dock variera beroende på de valda artiklarna och leveransmetoden.

Vi strävar efter att behandla och skicka din beställning så snabbt som möjligt. Den beräknade leveranstiden beror på vilken fraktmetod du har valt och visas under beställningsprocessen. Observera också eventuella förseningar på grund av helgdagar, rusningstid eller andra omständigheter som kan påverka leveranstiden.

Så snart vi har skickat varan får du ett leveransmeddelande från oss.

 

Spårning

Du kan när som helst spåra din beställning online. Så snart din beställning har skickats kommer du att få ett sändningsnummer från oss, som du kan använda för att spåra den aktuella sändningsstatusen för din beställning. Alternativt kan vi också meddela dig via e-post eller SMS så snart din beställning har skickats.

 

Retur av försändelse

Vi vill att du ska vara helt nöjd med ditt köp. Om du ändå vill returnera en produkt kan du göra det inom 14 dagar från det att du mottagit varan. Observera att vi endast kan ta tillbaka oanvända varor. Packa returen väl och, om möjligt, i originalförpackningen. Kostnaderna för returförsändelsen måste bäras av dig.

 

Reservation för leverans

Vi är inte skyldiga att leverera varan om den inte är tillgänglig. Vi kommer att informera dig om detta så snart som möjligt och återbetala eventuella betalningar som du redan har gjort utan dröjsmål. Vid behov kan vi leverera en artikel av likvärdig kvalitet och till likvärdigt pris. När det gäller specialerbjudanden kan vi endast leverera så långt lagret räcker. Vi har i allmänhet rätt att göra delleveranser.

 

Leverans till företag

För leveranser till företag inom EU och utanför EU visas priserna i erbjudandet utan tysk moms efter att adressen och momsregistreringsnumret (UID) har tillhandahållits via e-post. Efter leverans och kontroll av giltigheten för UID-numret kommer du att få en faktura utan tysk försäljningsskatt (moms).
Är det en skattefri exportleverans enligt §4 Nr.1a i.V.m. §6 UStG (icke-EU) eller leverans inom gemenskapen enligt §6a UStG. (EU) ska fakturamottagaren betala momsen.

 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller problem angående din beställning eller leverans, tveka inte att kontakta oss. Du kan kontakta oss via kontaktformuläret på vår webbplats eller via e-post. Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

AceFlex GmbH hat 4,79 von 5 Sternen 1473 Bewertungen auf ProvenExpert.com

Produkt-Anfrage